Pilot Airport HotelLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Hotellihuoneet

Valitse mukava ja edullinen majoitus Vantaalla – rentoudu Hotelli Pilotin mukavissa huoneissa

Kun olet tulossa loma- tai työmatkalle pääkaupunkiseudulle tai lähdössä ulkomaille Helsinki-Vantaan lentoasemalta, lentokenttähotelli Pilotti tarjoaa viihtyisää ja vaivatonta majoitusta. Hotellimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella aivan ostoskeskus Jumbon, viihdekeskus Flamingon sekä Helsinki-Vantaan lentokentän naapurissa. Palvelemme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa viihtymään!

Viihtyisä ja edullinen hotelli Vantaan sydämessä

Asiakkaanamme saat käyttöösi hyvin varustetun hotellihuoneen, nopean langattoman verkkoyhteyden sekä huoneessa että yleisissä tiloissa, mukavasti tilaa työskentelyyn sekä satelliittikanavin varustetun taulutelevision – hotellin tunnelmallista saunaa ja herkullista à la carte -ravintolaa unohtamatta. Ja toisin kuin joissain hotelleissa, Pilotin hinnat sisältävät aina 1 viikon maksuttoman pysäköinnin sekä aikataulujen mukaiset lentokenttäkuljetukset ympäri vuorokauden. Aamuvirkkujen sekä aikaisin lentävien asiakkaidemme iloksi tarjoamme varhaisaamiaista jo kello 03.30 alkaen. Kätevä lentopysäköinti ja lentokenttäkuljetukset puolestaan tekevät matkalle lähdöstä helppoa suuremmallakin seurueella.

Hotellihuone makusi mukaan

Airport Hotel Pilotti on sekä lomalaisten että työmatkalaisten hotelli Vantaalla. Viihtyisiä kahden hengen huoneita tarjoamme sekä parivuoteella että erillisvuoteilla varustettuina. Kahden hengen huoneisiin on mahdollista saada pinnasänky vastaanotosta.

Perhehuoneisiimme voi majoittua parhaimmillaan neljä henkilöä, ja huoneen hinta on kiinteä henkilömäärästä riippumatta. Katso kaikki hotellitarjoukset.

Meille ovat tervetulleita myös lemmikit!

Airport Hotel Pilotti tunnetaan myös lemmikkiystävällisenä hotellina Vantaalla. Olemme varanneet lemmikkien kanssa matkustaville 10 huonetta; lemmikkimaksu on 20 € yhdeltä majoituskerralta.

Kattavat hotelli- ja kokoustilat aivan Helsinki-Vantaan vieressä

Tarjoamme erinomaisen kokonaisratkaisun yrityksille, jotka vastaanottavat vieraita ulkomailta tai jotka tarvitsevat kokoustiloja ja hotellia Vantaan tai Helsingin seudulta. Hotellissamme on kolme modernia kokoustilaa, joiden yhteyteen tarjoamme räätälöityjä kokouspalveluja, kuten lounas- ja illallistarjoiluja. Kokoustamisen jälkeen iltaa voi jatkaa tyylikkäässä ravintolassamme ja siirtyä illan päätteeksi hotellihuoneisiin saman katon alle. Kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee ympäri vuorokauden, joten hotelliin on helppo saapua lentoajoista riippumatta. Lisäksi tarjoamme kokousvieraille oikeuden käyttää maksuttomia lentokenttäkuljetuksia aikataulujen puitteissa.

Hyvät hotellit muistetaan

Olipa kyseessä työ- tai lomamatka, haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin – ja mielellään myös ylittää ne. Siksi Vantaan hotelli Pilotissa panostetaan hyvään asiakaspalveluun, siisteihin ja hyvin varusteltuihin huoneisiin sekä kattaviin, huoneen hintaan sisältyviin palveluihin. Yllä mainittujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muun muassa pesulapalvelun (arkipäivisin), myöhäisen uloskirjautumisen saatavuuden mukaan sekä useita muita palveluja, jotka tekevät matkastasi mukavamman. Kun seuraavan kerran tarvitset majoitusta ja käyt mielessäsi läpi Vantaan hotellit, voitkin hyvillä mielin suunnata hotelli Pilottiin.

Oletko tulossa Hotelli Pilottiin ensimmäistä kertaa? Monet muutkin ovat selanneet läpi Vantaan hotellit ja päätyneet meihin. Tästä pääset tutustumaan heidän arvioihinsa.

Tervetuloa Hotelli Pilottiin Vantaalle!

Lähde virkeänä lennolle lentokenttähotellistamme tai varaa hotelli Vantaan- tai Helsingin-matkaasi varten – meille olet aina tervetullut! Huonevarauksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti suoraan omilta kotisivuiltamme – varaa huoneesi tästä!

  • Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja sisältävät langattoman nettiyhteyden ja taulutelevision.
  • Kylpyhuoneissa on wc, suihku, hiustenkuivaaja, laskutilaa tavaroille, käsi- ja suihkusaippuaa sekä kylpy- ja käsipyyhkeet.
  • Hotellissamme on yhteensä 109 huonetta, jotka jaotellaan kahteen huoneluokkaan: kahden hengen standard-huoneisiin sekä perhehuoneisiin.
  • Varauksen yhteydessä voit pyytää allergiahuonetta tai lemmikkihuonetta.

Hotellitarjoukset