Pilot Airport HotelLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Hotellitarjoukset

Hyödynnä lentokenttähotellin paras hotellitarjous

Hyödynnä lentokenttähotelli Pilotin alennetut hinnat ja erinomaiset hotellitarjoukset Vantaalla, lentoaseman läheisyydessä. Varaa huoneesi jo tänään – tervetuloa!

Kun suunnittelet matkaa Vantaalle, Helsinkiin tai Helsinki-Vantaan kautta seuraavaan kohteeseen, katso edullisimmat hotellitarjoukset tältä sivulta! Majoittuessasi Airport Hotel Pilottiin huonehintaasi sisältyy aina runsas määrä kiinteitä palveluita: lentopysäköinti hotellin pihassa tai lisäpysäköintialueella jopa viikoksi, langaton nettiyhteys, aikataulun mukaiset lentokenttäkuljetukset sekä iltasauna. Ja toki pääset nauttimaan myös hyvin varustetun huoneesi kaikista eduista, kuten taulutelevisiosta satelliittikanavineen.

 

 

– KOTISIVUILTA AINA MATALIN HINTA! —

 

Suoraan varaaminen kannattaa aina! Käytä sivuiltamme varatessa aina koodia “KOTISIVU” ja pääset käsiksi hintoihin, joita ei muualta saa!

 

 

–MATKANJÄRJESTÄJÄN TARJOUS!–

 

Oletko lähdössä matkanjärjestäjän valmismatkalle? (Esimerkiksi: Aurinkomatkat, TUI, Tjäreborg, Detur ja Apollo)
Edullinen lomalentohinta varattavissa nyt varausjärjestelmästämme koodilla: LOMALENTO. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti saatavilla.

 

Varaa suoraan kotisivuiltamme – se kannattaa aina

Airport Hotel Pilotti on mukana VARAA SUORAAN -kampanjassa, joka on matkailu- ja ravintola-alan eurooppalaisen kattojärjestö HOTREC:n koordinoima kokonaisuus. Kampanja muistuttaa, että kun varaat palvelun ilman välikäsiä suoraan palveluntarjoajalta, saat useita etuja.

Varaamalla huoneen suoraan kotisivujemme kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä saat:

  • Suoran kontaktin ja tuoreimman tiedon huoneiden saatavuudesta, muista palveluista, erityistarjouksista ja ehdoista. Ulkopuolinen varauspalveluyritys saattaa ilmoittaa, ettei vapaita huoneita ole, vaikka niitä olisi saatavilla.
  • Edullisen hinnan – on sekä sinun että meidän etumme tarjota halvin hinta aina omissa varauskanavissamme.
  • Kuluttaja-asiamiehen tarkastamien Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan. Ulkopuolisen varauspalveluyrityksen välityksellä tehdyissä varauksissa ehtoja ei sovelleta.

Suoraan tehty huonevaraus on yhteinen etu – tee huonevaraus tästä »

Lue lisää VARAA SUORAAN -kampanjasta Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n sivuilta »

Uusimmat hotellitarjoukset Vantaalla – tutustu!

Alla näet ajankohtaisimmat hotellitarjoukset Vantaan hotelli Pilotissa. Vaihtuvien tarjoustemme ansiosta voit nauttia hotellimme kattavista palveluista entistäkin edullisemmin. Katso uusimmat hotellitarjoukset ja kerro niistä ystävillesikin – edullinen hotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä voi olla kullanarvoinen vinkki monelle matkaajalle.

Valitse paras hotellitarjous tarpeisiisi ja tee varaus jo tänään!

Reilu hotellitarjous säästää matkabudjettiasi

Airport Hotel Pilotin hotellitarjoukset sopivat niin Vantaan ja Helsingin matkailijoille kuin Helsinki-Vantaan lentokentän tulijoille ja menijöille. Tavoitteenamme on tarjota hotellivieraillemme kaikki tarvittava ja enemmän: esimerkiksi ilmainen pysäköinti lentoaseman lähellä ja lentokenttäkuljetuksemme saavat kiitosta kätevyydestään ja maksuttomuudestaan. Yhden hotellihuoneen hinnalla voit parkkeerata lentokenttäpysäköintiimme vaikkapa koko viikon ulkomaanmatkasi ajaksi. Samalla matkabudjettia säästyy esimerkiksi ostoksiin ja muihin aktiviteetteihin niin koti- kuin ulkomailla. Jos vietät lomasi pääkaupunkiseudulla, pääset hotelliltamme kävellen ostoskeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon sekä julkisilla kulkuneuvoilla esimerkiksi Tikkurilaan tai Helsingin keskustaan.

Lue lisää paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Yövy edullisesti sekä loma- että työmatkoilla

Olet lämpimästi tervetullut hotelliimme sekä lomalle että työmatkalle. Tarjoamme kattavasti huonevaihtoehtoja niin yksin matkustaville, pariskunnille ja perheille. Saman katon alta löytyvät myös a la carte ravintolamme iltasauna sekä modernit kokoustilat, jotka sopivat jopa 40 henkilölle. Matkustitpa yksin, seurueessa tai vaikkapa lemmikkisi kanssa, meiltä löydät viihtyisät hotellihuoneet ja edulliset hotellitarjoukset tarpeisiisi.

Hyödynnä hotellitarjous Vantaalla – tee varaus!

Hyödynnä parhaat hotellitarjoukset varaamalla huone hotellistamme ja käyttämällä tarjouksessa olevaa alennuskoodia. Toimi nopeasti, sillä etu on voimassa vain hotellitarjouksessa mainitun ajan. Huonevaraus onnistuu helposti ja turvallisesti suoraan omien kotisivujemme kautta.