Airport Hotel PilottiLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Ilmainen lentoparkki viikoksi

Maksuton lentoparkki helpottaa matkantekoa

Lentopysäköinti Helsinki-Vantaan läheisyydessä Airport Hotel Pilotin asiakkaille

Majoittuessasi hotellissamme saat majoitusvuorokauden hinnalla lukuisia arvokkaita hintaan sisältyviä etuja. Airport Hotel Pilotissa huonehintaan sisältyy aina kello 03:30 -alkava runsas varhaisaamiainen. Lisäksi tarjoamme perinteiset huonemukavuudet, iltasaunan, langattoman verkkoyhteyden sekä aikataulujen mukaiset lentokenttäkuljetukset omalla pikkubussillamme. Kuljetusten sujuvuudesta huolehtivat ammattitaitoiset kuljettajamme.

Vantaalla Airport Hotel Pilotissa sinulla on mahdollisuus pysäköidä autosi jopa viikoksi hotellin pihassa tai kilometrin päässä hotellilta sijaitsevalla lisäpysäköintialueella. Hotellin lentokenttäparkki on käytössäsi pysäköintitunnuksella, jonka saat vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpysäköintialueelta on mahdollista siirtyä takaisin hotellille lentokenttäkuljetuksemme mukana erillisen aikataulun puitteissa. Sovi kuljetuksesta lisäpysäköintialueelta vastaanottomme kanssa.

Huomioithan, että ilmainen lentokenttäpysäköinti koskee ainoastaan yhtä autoa per huone. Lisäviikoista veloitetaan 30 EUR / alkava viikko.

Lentokenttäparkki Helsinki-Vantaalla maksaa normaalisti muualla noin 40 eur per viikko.

Pysäköintialueet eivät ole vartioituja eikä niitä voi varata etukäteen. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä ja pysäköinti alueilla on omalla vastuulla. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että pysäköintitarjousta ei voi yhdistää menopaluu-varausten kanssa.

 

HUOM. Hotellimme ulkoaluetta remontoidaan ja remontin on määrä valmistua helmikuun 2019 alussa. Tänä aikana pitkäaikaispaikoitus autoille on järjestettynä sisarhotelli Airport Hotel Bonus Innin pihassa. Mikäli olette jättämässä autoa paikoitukseen viikoksi tai pidemmäksi aikaa, pyydämme ajamaan auton suoraan sisarhotelli Bonus Innin (Elannontie 9, 01510 Vantaa) paikoitusalueelle ja ilmoittamaan auton rekisterinumeron Bonus Innin vastaanottoon. Järjestämme kaikille autonsa Bonus Inniin paikoitukseen jättäville asiakkaillemme kyydityksen takaisin Airport Hotel Pilottiin, kyydin voi tilata Bonus Innin vastaanotosta. Pahoittelemme remontista vieraillemme aiheutuvaa haittaa.

Ilmainen lentokenttäkuljetus
Hyödynnä maksuttomat lentokenttäkuljetukset Lentokenttäbussi kuljettaa sinut ajallaan lentokentälle ja kentältä erillisen aikataulun puitteissa ilman...
Lisätietoa

Hotellitarjoukset