Airport Hotel PilottiLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Ilmainen pysäköinti viikoksi

Maksuton pysäköinti helpottaa matkantekoa

Maksuton pysäköinti Helsinki-Vantaan läheisyydessä Airport Hotel Pilotin asiakkaille

Majoittuessasi hotellissamme saat majoitusvuorokauden hinnalla lukuisia arvokkaita hintaan sisältyviä etuja. Airport Hotel Pilotissa huonehintaan sisältyy aina kello 03:30 -alkava runsas varhaisaamiainen. Lisäksi tarjoamme perinteiset huonemukavuudet, iltasaunan, langattoman verkkoyhteyden sekä aikataulujen mukaiset lentokenttäkuljetukset omalla pikkubussillamme. Kuljetusten sujuvuudesta huolehtivat ammattitaitoiset kuljettajamme.

Vantaalla Airport Hotel Pilotissa sinulla on mahdollisuus pysäköidä autosi jopa viikoksi hotellin pihassa tai kilometrin päässä hotellilta sijaitsevalla lisäpysäköintialueella. Hotellin lentokenttäparkki on käytössäsi pysäköintitunnuksella, jonka saat vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpysäköintialueelta on mahdollista siirtyä takaisin hotellille lentokenttäkuljetuksemme mukana erillisen aikataulun puitteissa. Sovi kuljetuksesta lisäpysäköintialueelta vastaanottomme kanssa.

Huomioithan, että ilmainen pysäköinti koskee ainoastaan yhtä autoa per huone. Lisäviikoista veloitetaan 35 EUR / alkava viikko.

Lentokenttäparkki Helsinki-Vantaalla maksaa normaalisti muualla noin 40 eur per viikko.

Pysäköintialueet eivät ole vartioituja eikä niitä voi varata etukäteen. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä ja pysäköinti alueilla on omalla vastuulla. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että pysäköintitarjousta ei voi yhdistää menopaluu-varausten kanssa.

Ilmainen lentokenttäkuljetus
Hyödynnä maksuttomat lentokenttäkuljetukset HUOM. Lentokenttäkuljetuksemme on tilapäisesti poissa käytöstä vähäisen asiakasmäärän vuoksi. Tarjoamme a...
Lisätietoa

Hotellitarjoukset