Pilot Airport HotelLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Ravintola

Vivahteikkaita makuelämyksiä lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää

Tule herkuttelemaan ravintola Wingmaniin Vantaalle

Ravintola Wingman Helsinki-Vantaalla on loistava paikka herkutella ja rentoutua. Korvaa tylsät lentokentän ravintolat huipputason aterialla ja matkusta mukavammin.

Ravintolahenkilökuntamme tarjoilee keittiössämme valmistettuja herkkuja päivittäin hotellimme toisen kerroksen iltaravintolassa. Kiireisen päivän päätteeksi on hyvä rentoutua ja nauttia maittavasta ruoka- ja juomavalikoimasta ammattilaisten huolehtiessa illan sujuvuudesta. A la carte–listalta löytyy vaihtoehtoja aikuiseen makuun sekä lapsille. Hyvä valikoima paikallisia oluita ja kansainvälisiä viinejä täydentää juomavalikoimaamme, johon kuuluvat myös erikoiskahvit. Lisämaksusta tarjoilemme ruokia myös huoneisiin. Ravintolamme aukeaa kello 17:00 ja keittiö on avoinna joka ilta aina kello 23:00 asti.

Aamun ensimmäisille lennoille suuntaaville majoittujille tarjoilemme varhaisaamiaista vuoden jokaisena päivänä jo kello 04:00 alkaen. Varhaiskattauksessa on tarjolla runsas valikoima aamiaistuotteita sekä lämmintä kahvia ja teetä. Kattaus täydentyy lämpimillä tarjoiltavilla kello 04:30.

 

Hotellin vastaanotosta voi ostaa vuorokauden ympäri pientä purtavaa. Aamiainen tarjoillaan normaalisti alla mainittujen aikataulujen mukaisesti.

Aamiainen:

Päivittäin kello 04:00-09:30, lämpimät tuotteet esillä kello 04:30 alkaen – sitä ennen on tarjolla runsas kylmäbuffet kera lämpimän kahvin.

Iltaravintola:

Päivittäin kello 17:00-23:00

+358 (0)9 3294 800

 

Hotellitarjoukset