Airport Hotel PilottiLataa...
 
Book Now
saapumispäivä
lähtöpäivä ...
1
nights

Ravintola

Vivahteikkaita makuelämyksiä lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää

Tule herkuttelemaan ravintola Volareen Vantaalle

Ravintola Volare Helsinki-Vantaalla on loistava paikka herkutella ja rentoutua. Korvaa tylsät lentokentän ravintolat huipputason aterialla ja matkusta mukavammin.

Ravintolahenkilökuntamme tarjoilee keittiössämme valmistettuja herkkuja päivittäin hotellimme toisen kerroksen iltaravintolassa. Kiireisen päivän päätteeksi on hyvä rentoutua ja nauttia maittavasta ruoka- ja juomavalikoimasta ammattilaisten huolehtiessa illan sujuvuudesta. A la carte–listalta löytyy vaihtoehtoja aikuiseen makuun sekä lapsille. Hyvä valikoima paikallisia oluita ja kansainvälisiä viinejä täydentää juomavalikoimaamme, johon kuuluvat myös erikoiskahvit. Lisämaksusta tarjoilemme ruokia myös huoneisiin. Ravintolamme aukeaa kello 17:00 ja keittiö on avoinna joka ilta aina kello 23:30 asti.

Aamun ensimmäisille lennoille suuntaaville majoittujille tarjoilemme varhaisaamiaista vuoden jokaisena päivänä jo kello 03:30 alkaen. Varhaiskattauksessa on tarjolla runsas valikoima aamiaistuotteita sekä lämmintä kahvia ja teetä. Kattaus täydentyy lämpimillä tarjoiltavilla kello 05:00.

Aamiainen:

Päivittäin kello 03:30-10:00, lämpimät tuotteet esillä kello 05:00 alkaen – sitä ennen on tarjolla runsas kylmäbuffet kera lämpimän kahvin.

Iltaravintola:

Päivittäin kello 17:00-23:30

+358 (0)9 3294 800

 

Hotellitarjoukset