Pilot Airport HotelLoading...
 
Book Now
Check-in
Check-out ...
1
night nights

Flygplatshotellet Pilotti

Fullservice-flygplatshotell invid Helsingfors-Vanda

Airport Hotel Pilotti är ett hemtrevligt flygplatshotell invid Helsingfors-Vanda flygplats i Vanda. Oavsett om du reser i affärer eller på semester så får du alltid bra betjäning hos oss. Varmt välkommen!

Flygplatshotellet Pilotti erbjuder bekymmerfritt och bekvämt boende då du befinner dig i Helsingforsregionen eller om du fortsätter resan utomlands via Helsingfors-Vanda flygplats. Kom och njut av vår vänliga service, vårt förmånliga boende och de många förmåner som ingår i rumspriset. En lyckad resa väntar dig – boka rum här!

Omfattande tjänster

 • Till Helsingfors-Vanda flygplats på bara 5 minuter
 • Gratis flygplatsparkering i upp till en vecka på hotellets gård eller på tilläggsparkeringen
 • Gratis transfer från hotellet till flygplatsen och tillbaka enligt separat tidtabell
 • Gratis WiFi
 • Gratis frukost – tidig frukost redan kl. 04:00 varje dag
 • 24 h reception
 • À la carte-restaurang
 • Moderna konferensutrymmen och -tjänster
 • Bastu
 • Kunddator
 • Allergi- och husdjursrum

Ett lugnt hotell nära flygplatsen, invid många tjänster

När du letar efter hotell nära flygplatsen, ta dig en titt på hotell Pilotti: vårt hotell ligger på ett lugnt småhusområde, bara 5 minuters bilfärd från Helsingfors-Vanda. På flygplatshotellet kan du sova ut ordentligt, äta en riklig frukost och inleda resan utvilad. Flygplatsen och hotell Pilotti ligger nära varandra så du behöver inte heller oroa dig för några långa avstånd. Som grädde på moset ingår dessutom både flygplatsparkering och transfer mellan flygplats och hotell i priset!

Flygplatshotellet ligger centralt, såväl för Helsingfors-Vanda flygplats som för olika. Du promenerar lätt från hotellet till köpcentret Jumbo, till nöjescentret Flamingo och till shoppingkomplexet Tammisto och dess många outletbutiker. Från de närbelägna busshållplatserna tar du dig till exempel till Dickursby järnvägsstation i Vanda och till de olika järnvägsstationerna i Helsingfors. Aviapolis station längs Ringbanan ligger på bara 2,5 kilometers avstånd från hotellet.

Hotellrum för en person, två personer eller hela familjen

Airport Hotel Pilotti fungerar utmärkt både som flygplatshotell för dem som använder Helsingfors-Vanda flygplats samt som förmånligt hotell för resenärer till Helsingforsregionen. Frukost, flygplatsparkering samt flygplatstransfer enligt tidtabellen ingår alltid i priset för hotellrummet, så du behöver inte oroa dig för extra kostnader då du betalar.

Bland hotellets 112 rum hittar du alternativ från enkla och dubbla standardrum till familjerum och rymliga Junior-sviter. Dessutom har vi allergirum och rum som passar för husdjur.

För att garantera trivsel har alla hotellrum bland annat platt-TV och ett omfattande urval kanaler, minibar samt trådlös internetanslutning. Badrummen har alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive hårtork. Alla våra rum är rökfria.

Bekanta dig med rummen och välj det som bäst passar för dina behov »

Läckerheter från tidig frukost till à la carte-middag

Restaurang Volare är en läckerheternas oas i hotell Pilotti i Vanda. Vår restaurang beaktar flygplatsens tidiga avgångar och därför erbjuder vi även resenärer som ska ge sig av i gryningen en tidig frukost redan från kl. 04:00, året runt. På kvällen kan du avnjuta läckerheterna på vår à la carte-meny som vi tillagar av rena ingredienser i vårt eget kök. I slutet av en lång dag kan du koppla av i vår kvällsbastu och gå till vår restaurang för att avnjuta en läcker middag i en stressfri atmosfär.

Kom ihåg kostnadsfri flygplatsparkering!

Om du letar efter förmånlig flygplatsparkering nära Helsingfors-Vanda flygplats så rekommenderar vi att du kombinerar din resa med en hotellövernattning. Då du övernattar på vårt flygplatshotell kan du parkera bilen på vår flygplatsparkering gratis i upp till två veckor eller till och med under längre tid mot en extra avgift. Välj flygplatsparkering antingen på hotellets gård eller vår tilläggsparkering – med flygplatstransfer enligt separat tidtabell tar du dig utan problem till Helsingfors-Vanda flygplats och det ingår dessutom i priset. Du kan registrera dig för transfer från hotellet när du checkar in.

När du anländer till flygplatshotellet från Helsingfors-Vanda flygplats, hittar du vår hållplats framför båda terminalerna. Våra professionella chaufförer ser till att din resa går smidigt, inom ramen för tidtabellerna. Efter en lång resa kan du sova i lugn och ro på vårt hotell och åka hem först nästa dag, då du har vilat ut ordentligt.

Från flygplats direkt till hotell- och konferensutrymmen

Flygplatshotellets mångsidiga tjänsteutbud innefattar även moderna konferensutrymmen med omfattande konferenstjänster. Konferensgäster som anländer med flyg kan ta sig direkt från Helsingfors-Vanda flygplats med hjälp av vår flygplatstransfer och kan både bo och delta i konferensen hos oss.  Då konferensutrymmen och hotellrum finns under samma tak, sparar man på ett effektivt sätt tid för såväl gäster som värdar. En lyckad konferens avslutas även gärna med kvällsbastu och middag på restaurang och till slut i det egna hotellrummet.

Ska du till Helsingfors-Vanda? Flygplatshotellet Pilotti till din tjänst!

Airport Hotel Pilotti önskar både dem som är på arbetsresa och turister välkomna dygnet runt och året runt. Flygplatshotellet ligger alldeles nära Helsingfors-Vanda flygplats och har utmärkta trafikförbindelser. En lugn småhusmiljö, väl utrustade hotellrum, en trivsam restaurang samt köp- och nöjescentra i närheten garanterar att du trivs, både under korta och längre resor.

Gör resan mer bekväm – boka rum på flygplatshotell Pilotti redan nu!

More info

Hotellerbjudanden