Airport Hotel PilottiLoading...
 
Book Now
Check-in
Check-out ...
1
night nights

Hotellerbjudanden

Hotellerbjudanden nära Helsingfors-Vanda

Utnyttja de rabatterade priserna och utmärkta hotellerbjudandena för flygplatshotellet Pilotti i Vanda, nära flygplatsen. Boka rum redan nu – välkommen!

Då du planerar att resa till Vanda, Helsingfors eller via Helsingfors-Vanda till nästa resmål, ta dig en titt på våra förmånligaste hotellerbjudanden på den här sidan! Då du bor på Airport Hotel Pilotti, ingår en stor mängd fasta tjänster alltid i rumspriset: flygplatsparkering på hotellets gård eller på tilläggsparkeringen i upp till en vecka, trådlös internetanslutning, flygplatstransfer enligt tidtabell och kvällsbastu. Och du får självklart även njuta av alla fördelarna med ditt väl utrustade rum, till exempel platt-TV med satellitkanaler.

De nyaste hotellerbjudandena i Vanda – läs här!

Nedan ser du de mest aktuella hotellerbjudandena för hotell Pilotti i Vanda. Tack vare våra omväxlande erbjudanden kan du utnyttja hotellets omfattande tjänster ännu förmånligare än förut. Ta dig en titt på de nyaste hotellerbjudandena och berätta också om dem för dina vänner – ett tips om ett förmånligt hotell i närheten av Helsingfors-Vanda flygplats kan vara guld värt för många resenärer.

Välj det bästa hotellerbjudandet för dig och boka redan i dag!

Ett rejält hotellerbjudande sparar på din resebudget

Airport Hotel Pilottis hotellerbjudanden passar såväl för dem som reser till Vanda och Helsingfors som för dem som reser via Helsingfors-Vanda flygplats. Vi har som mål att erbjuda våra hotellgäster allt de behöver och mer därtill: till exempel uppskattas vår flygplatsparkering och flygplatstransfer för att de är så praktiska och dessutom gratis. För hotellövernattningens pris kan du parkera på vår flygplatsparkering i upp till en hel vecka medan du reser utomlands. Samtidigt sparar du på resebudgeten och kan använda den för till exempel shopping eller andra aktiviteter, såväl i Finland som utomlands. Om du semestrar i Helsingforsregionen kan du promenera från vårt hotell till köpcentret Jumbo och nöjescentret Flamingo och kan åka kollektivt till t.ex. Dickursby eller Helsingfors centrum.

Övernatta förmånligt både på semester och på arbetsresa

Du är varmt välkommen till vårt hotell både på semester och arbetsresa. Vi har ett omfattande urval rumsalternativ såväl för ensamresenärer som för par och familjer. Under ett och samma tak hittar du även vår à la carte-restaurang, kvällsbastu och moderna konferensutrymmen, med plats för upp till 40 personer. Oavsett om du reser ensam eller till exempel med ditt husdjur, hittar du trivsamma hotellrum och förmånliga hotellerbjudande för dina egna behov hos oss.

Utnyttja hotellerbjudandet i Vanda – boka!

Utnyttja de bästa hotellerbjudandena genom att boka rum på vårt hotell och använda rabattkoden i erbjudandet. Handla snabbt, förmånen gäller bara under den tid som nämns i hotellerbjudandet. Bokning av rum gör du enkelt och säkert direkt på vår egen webbplats »

Boka direkt på vår webbplats – det lönar sig alltid

Airport Hotel Pilotti deltar i kampanjen BOKA DIREKT, en helhet som koordineras av europeiska paraplyorganisationen för turist- och hotellbranschen, HOTREC. Kampanjen påminner dig om att du får många fördelar när du bokar en tjänst utan mellanhänder, direkt av tjänsteleverantören.

Genom att boka rum direkt på vår webbplats, på telefon, med e-post eller på plats, får du:

  • Direkt kontakt och den mest aktuella informationen om rumstillgänglighet, övriga tjänster, specialerbjudanden och villkor. Ett externt bokningsföretag kan meddela att det inte finns några lediga rum, även om vi har rum tillgängliga.
  • Det billigaste priset – det ligger i både ditt och vårt intresse att det billigaste priset alltid erbjuds via våra egna bokningskanaler.
  • Skydd inom ramen för Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehdot (Logiföretagens allmänna boknings- och avbokningsvillkor) som granskas av konsumentombudsmannen. Dessa villkor tillämpas inte för bokningar som gjorts genom externa bokningsföretag.

En direktbokning är en ömsesidig fördel – boka här »

Läs mer om kampanjen BOKA DIREKT på Turist- och restaurangförbundet MaRa rf:s webbplats »