Airport Hotel PilottiLoading...
 
Book Now
Check-in
Check-out ...
1
night nights

Hotellrummen

Hotell Pilotti i Vanda bjuder in dig att trivas

Koppla av i Airport Hotel Pilottis bekväma rum!

När du ska komma till Helsingforsregionen på semester eller på arbetsresa eller ska resa utomlands från Helsingfors-Vanda flygplats, erbjuder hotell Pilotti trivsamt och problemfritt boende. Vårt hotell ligger på ett lugnt småhusområde, alldeles i närheten av köpcentret Jumbo, nöjescentret Flamingo samt Helsingfors-Vanda flygplats. Vi betjänar dig dygnet runt, året runt. Välkommen att trivas!

Trivsamt och förmånligt hotell i Vandas hjärta

Som kund hos oss får du ett väl utrustat hotellrum, snabb trådlös internetanslutning både på rummet och i de allmänna utrymmena, tillräckligt med utrymme för att arbeta samt en platt-TV med satellitkanaler – för att inte nämna hotellets stämningsfulla bastu och à la carte-restaurang. Och i motsats till andra hotell, ingår 1 veckas gratis parkering och flygplatstransfer dygnet runt enligt tidtabell alltid i Pilottis priser. För morgonpigga kunder och dem som flyger tidigt, erbjuder vi tidig frukost redan från kl. 03:30. För sin del gör vår praktiska flygplatsparkering och flygplatstransfer det enkelt även för ett större sällskap att ge sig iväg.

Ett hotellrum efter egen smak

Airport Hotel Pilotti i Vanda är ett hotell för både turister och arbetsresenärer. Alla våra rum är rökfria och har förutom trådlös internetanslutning och platt-TV. Badrummen utnyttjar utrymmet effektivt och har toalett, dusch, hårtork, plats att placera dina saker på, hand- och duschtvål samt bad- och vanliga handdukar.

Hotellet har totalt 112 rum, uppdelat på tre hotellklasser: enkla och dubbla standardrum och familjerum. I samband med bokningen kan du be om allergirum eller husdjursrum.

I enkelrummen kan du njuta av att vara för dig själv, med bred säng och praktiskt utrymme för arbete. Vi har dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar.

Våra familjerum har som bäst utrymme för fyra personer och rummet har fast pris, oavsett hur många personer som övernattar.

Även husdjur är välkomna hos oss!

Airport Hotel Pilotti i Vanda är även känt som ett husdjursvänligt hotell. Vi har reserverat 10 rum för dem som reser med husdjur; husdjursavgiften är 20 € per övernattningstillfälle.

Omfattande hotell- och konferensutrymmen alldeles invid Helsingfors-Vanda

Vi erbjuder en utmärkt helhetslösning för företag som får utländska gäster eller som behöver konferensutrymmen och hotell i Vanda eller i Helsingforsregionen. Hotellet har tre moderna konferensutrymmen och vi erbjudet skräddarsydda konferenstjänster, till exempel lunch- och middagsservering, i samband med dem. Efter konferensen kan ni fortsätta kvällen i vår eleganta restaurang och slutligen fortsätta till hotellrummen, allt under ett och samma tak. Vår språkkunniga personal betjänar er dygnet runt, så det går enkelt att anlända till hotellet, oavsett flygtider. Dessutom ger vi konferensgäster rätt att använda vår kostnadsfria flygplatstransfer, inom ramen för tidtabellen.

Man kommer ihåg ett bra hotell

Oavsett om det rör sig om arbetsresa eller semester så vill vi uppfylla våra kunders förväntningar – och gärna även överträffa dem. Därför satsar hotell Pilotti i Vanda på bra kundservice, snygga och väl utrustade hotellrum samt på omfattande tjänster som ingår i rumspriset. Förutom det som nämns ovan, erbjuder vi även våra kunder bland annat __tvätteritjänster (vardagar), sen utcheckning beroende på tillgänglighet, samt många andra tjänster som gör att du får en bekvämare resa. När du behöver hotell nästa gång och tänker igenom de olika alternativen i Vanda, kan du därför med tillförsikt styra kosan till hotell Pilotti.

Ska du komma till hotell Pilotti för första gången? Många andra har också gått igenom de olika hotellen i Vanda och bestämt sig för oss.

Välkommen till hotell Pilotti i Vanda!

Starta din flygresa pigg och utvilad från vårt flygplatshotell eller boka hotellet för din resa till Vanda eller Helsingfors – du är alltid välkommen hos oss! Du bokar rum enkelt och säkert direkt på vår egen webbplats – boka rum här!

Hotellerbjudanden